Staattiset Web – Sivut

Verkkosivujen suunnittelu ja koodaus. Saat toimivan nettisivun tiedostot. Tarvitset vain webhotellin palvelintilan ja domainin siihen. Ne sinun on rekisteröitävä ja siirrettävä materiaali webhotellin palvelimelle. Projekti on aika kivuton ja autan tarvittaessa.

Miksi Staattiset websivut:

  • Vähemmän koodia, enemmän toimintaa. ( Mukana voi olla hienoja animaatioita ja UI-efektejä, ei tarvitse ohjelmoida kaikkea itse. )

  • Vakautta. ( Ei tilaa virheille, koodi on puhdasta ja käyttökelpoista. )

  • Suorituskykyiset. ( ei hitaita sivustoja, staattinen sivu latautuu nopeasti eikä vie palvelinpuolen resusseja muuten kun lataamalla koodia ja kuvia. Kaikki käsittely tapahtuu selaimessa. )

  • Käsintehtyjä. ( Helppo huoltaa. Koodi on kirjoitettu käsin. Ei käytetty jalostettuja "design vain ohjelmistoja". Myös valmiita pohjia ei ole käytetty. Jokainen sivusto uniikki. )

  • Tietoturvalliset. ( Raskaita sisällönhallintaohjelmistoja (CMS) ei tarvita. )

  • Puhdasta koodia. ( Hyvä esim. opetustarkoituksiin. Voit muokata koodia helposti, koodin lisääminen sivustoon on helppoa. Tuote aina noudattaa HTML5, CSS3 ja JQuery määritteitä. )

Sivut ovat staattisia, mikä tarkoittaa, ettei ole mahdollisuutta dynaamiseen sisältöön, kuten verkkokauppaan, hakulomakkeisiin tai muihin palvelinpuolen ratkaisuihin. Staattiset sivut ovat ihanteellisia tilanteissa, joissa sinun täytyy jakaa perustietoja ja sisältöä internetissä omalla osoiteella. Jos haluat päivittää itse sivuja usein, suosittelen sisällönhallinta (CMS) / blogipalveluita, kuten WordPress, Blogger, Joomla ja Drupal. Verkkokauppaa varten on netissä myös hyviä "avaimet käteen" palveluita. Voit valita myös WordPress - sivut valikosta, jos olet kiinnostunut omista CMS - sivuista!